Montage 2019-02-14T11:48:06+00:00

Meerpuntssluiting monteren

ACTIE MEERPUNTSSLUITING

Woningen die beveiligd zijn met een meerpuntssluiting zijn veel minder vaak doelwit van inbrekers. Wist u dat inbraken in 95% van de gevallen plaatsvinden in huizen zonder meerpuntssluiting?

Met een meerpuntssluiting hoeft u zich dus geen zorgen te maken over inbrekers. Kies ook voor een veilig gevoel en laat uw voordeur en achterdeur voorzien van stevige driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging. Eventueel ook mogelijk door onze collega erkende slotenmakers in Almere.

Onze actie is slechts beperkt geldig tot 30 april 2019

 • Demontage van uw oude hang- en sluitwerk

 • Montage en infrezen

 • HMB driepuntssluiting en veiligheidssluitkommen met het SKG *** keurmerk

 • Veiligheidscilinder met boorbeveiliging met het SKG *** keurmerk

 • Axa Curve veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging SKG***®

 • Reparatie van eventuele gaten in uw deur

 • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud

NORMAAL € 568,40 NU SLECHTS € 374,-

3 Punts sloten / Driepuntsslot laten plaatsen

Volgens het Politiekeurmerk is een driepuntssluiting laten plaatsen in combinatie met een anti-kerntrekcilinder of een anti-kerntrekbeslag één van de beste manieren om je huis tegen inbraak te beveiligen. Deze combinatie van hang- en sluitwerk maakt het voor inbrekers totaal onmogelijk om even snel een deur te forceren.

De beveiliging experts van DriepuntssluitingExpert.nl kunnen in vrijwel elke bestaande houten deur een 3-puntsslot plaatsen. Het infrezen van een driepuntssluiting in een bestaande deur of kozijn doen wij met een speciale freesmal. Hierdoor bent u verzekerd dat de sleuven netjes en vakkundig in uw deur of kozijn gemaakt worden, waarna onze experts uw veiligheidsslot professioneel afmonteren en afstellen.

Na de montage ziet u niets van de plaatsing biuj uw deur of kozijn. Enkel wanneer u uw deur open doet ziet u de driepuntssluiting zitten. U kunt dit nog beter als u de deur open heeft en de sleutel draait. U ziet drie haakschoten uit het slot van uw deur komen.

Driepuntsslot totaal pakket

Voor onze klanten in het midden van het land bieden wij een totaalpakket aan inclusief een driepuntsslot, anti-kerntrekbeslag, anti kerntrekcilinder, volledige montage en inclusief voorrijkosten. Wij hebben een tijdelijke aanbieding voor een compleet pakket voor € 374 ,-.

Uit onze ervaring kunnen we dit plaatsen op 95% van de deuren. Mocht uw type deur afwijken van de standaard, dan kan de prijs afwijken. Uiteraard informeren wij u hier van tevoren over, zodat u nooit nooit voor verrassingen komt te staan.

Indien u dat wilt kunnen wij er ook voor zorgen dat u alle deuren met dezelfde sleutel kunt openen. Uiteraard zit hier wel een kleine meerprijs aan vast.

Verschil tussen driepuntsslot, meerpuntslot, meerpuntssluiting en 3 puntssluiting

Hier kunnen we kort over zijn. Het is een andere benaming voor hetzelfde slot. Een meerpuntssluiting echter hoeft niet in alle gevallen een driepuntsslot te zijn. Het is alleen een 3 punts slot wanneer uw deur op 3 punten sluit aan de kant waar het slot zit. Door het dichtdraaien van uw slot vallen dus tegelijkertijd 3 haakschoten of stalen pinnen in de sponning.

Waarom een driepuntssluiting laten monteren door een vakman?

Bij het monteren van een meerpuntssluiting kan veel mis gaan. Dit is niet alleen omdat het plaatsen van een meerpuntssluiting een hele precieze klus is, maar ook omdat er veel verschillende soorten meerpuntssluitingen zijn.

ONZE TIJDELIJK AANBIEDING DRIEPUNTSSLOT

 • Demontage van uw oude hang- en sluitwerk

 • Montage en infrezen

 • HMB driepuntssluiting en veiligheidssluitkommen met het SKG *** keurmerk

 • Veiligheidscilinder met boorbeveiliging met het SKG *** keurmerk

 • Axa Curve veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging SKG***®

 • Reparatie van eventuele gaten in uw deur

 • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud