Prijzen 2017-12-11T19:02:31+00:00

Prijzen driepuntssluiting laten plaatsen

U wilt graag een driepuntssluiting laten plaatsen in een bestaande deur? Dit is voor onze experts geen enkel probleem. Of het nu gaat om uw voordeur, achterdeur of andere houten deur. Onze beveiligingsmonteurs beschikken over speciale freesmachines en freesmallen zodat wij de montage van een meerpuntsslot zo efficïent mogelijk voor u kunnen doen. Dit merkt u niet alleen aan de tijd, maar ook aan de prijs die wij rekenen voor een meerpuntssluiting monteren.

Wat kost een driepuntsslot?

Een van de meest gestelde vragen die wij horen is ‘wat kost een 3 punts slot’? En wat het kost het laten plaatsen van zo’n meerpuntssluiting?

De kosten van een meerpuntssluiting monteren zijn bij ons normaal € 568,40. Omdat we groots hebben ingekocht hebben we echter tijdelijk een aanbieding voor € 374,-. U krijgt daarvoor een complete driepuntssluiting in uw voordeur inclusief montage, SKG 3 sterren veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en een SKG gecertificeerd cilinderslot.

Deze prijs kunnen wij in 95% van de montages garanderen. Het kan natuurlijk zijn dat uw deur of kozijn een afwijkende maat heeft of dat u op alle deuren dezelfde sleutels heeft. In het laatste geval kunnen wij uw cilinder terugplaatsen en beveiligen met een anti-kerntrekbeslag binnen de nieuwe driepuntssluiting. Zo komt u ook niet onverhoopt op hogere kosten uit.

Wilt u exact weten hoeveel een nieuw 3 punts slot op de deur kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of bel onze slotenspecialisten. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 085 – 888 5500.