Driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging

Waarom is een driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging tegenwoordig noodzakelijk?

Inbrekers maken een gewoon veiligheidsslot zonder anti-kerntrekbeslag tegenwoordig in minder dan 30 seconden bijna geruisloos open. Zij passen hierbij de zogenaamde kerntrekmethode toe (ook wel de Bulgaarse methode genoemd).

Weet u al zeker dat uw huis of bedrijfspand goed beveiligd is door een driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging, of behoort u tot 35% van de Nederlanders die liever wacht tot het te laat is?

In dit artikel leert u zelf herkennen of u nog gebruikmaakt van een oud standaard veiligheidsslot of dat uw woning, bedrijf, winkelpand of kantoorpand en wat u hier tegen kunt laten doen.

Hoe werkt kerntrekken en hoe kunt u het voorkomen?

afgeschermde cilinder tegen kerntrekken en gewoon veiligheidsslotKerntrekken is de meest gebruikte inbreekmethode van 2015, 2016 en 2017 zo blijkt uit cijfers van RTL Nieuws. De cilindertrekmethode is met name zo populair omdat er nog steeds veel panden zijn waar geen kerntrekbeveiliging is geplaatst. De cilinder is dus, zoals u het plaatje hiernaast ziet, vrij toegankelijk voor inbrekers. Hierdoor kan een inbreker zich snel zonder moeite toegang tot uw woning en eigendommen verschaffen.

Het enige dat de inbreker hoeft te doen is een geharde stalen schroef in de cilinder draaien. Na enkele seconden kan de inbreker de cilinder met een zogenaamde ‘kerntrekker’ of een klauwhamer uit het beslag trekken. Vervolgens kunnen inbrekers het slot met schroevendraaier of een bouwsleutel eenvoudig openen.

Het is dan ook niet voor niets dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging vanaf 1 januari 2016 verplicht heeft gesteld voor nieuwbouwwoningen.

Een meerpuntssluiting met beveiliging tegen de kerntrekmethode schrikt inbrekers af en zorgt dat ze kiezen voor de deur naast u.

Gemak: 1 sleutel voor drie SKG 3 sterren veiligheidssloten

Naast de extra veiligheid voor uw woning, biedt de 3 punts sluiting ook nog eens meer bedieningsgemak. De montage van een driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging kan zowel op nieuwe als bestaande deuren. U krijgt dan drie sloten op één deur, die u allemaal tegelijk met één sleutel bedient.

Aanbieding: HMB driepuntssluiting inclusief montage

De veiligheidsspecialisten van DriepuntssluitingExpert.nl plaatsen in uw deuren een stevige driepuntssluiting, een veiligheidscilinder met boorbeveiliging en een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging van topkwaliteit. Het is bewezen dat inbrekers huizen met deze inbraakbeveiliging graag voorbij lopen. Bang zijn voor een inbraak behoort zo dus tot het verleden.

Onze experts laten u tevens exact zien hoe u snel en met veel gemak het onderhoud aan uw meerpuntssluiting kunt uitvoeren.

Ook al het veiligheidsbeslag dat wij leveren heeft het SKG 3 sterren keurmerk en is daardoor minimaal 5 minuten inbraakwerend. Wij kunnen deze meerpuntssluiting in alle soorten houten deuren infrezen, mits de deurdikte minimaal 30mm bedraagt.

  • Demontage van uw oude hang- en sluitwerk

  • Reparatie van eventuele gaten in uw deur

  • Infrezen HMB driepuntssluiting en sluitkommen

  • Montage veiligheidscilinder met boorbeveiliging

  • Axa Curve veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
  • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud

*Aanbieding wegens succes verlengd tot 20 december 2017!

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Al onze 3 punts sluitingen, veiligheidsbeslag en veiligheidscilinders zijn voorzien het SKG 3 sterren keurmerk. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfsruimte optimaal tegen inbraak beveiligd is en voldoet aan de strengste eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over camerabeveiliging en het beveiligen van uw woning tegen een inbraak of overval.

DRIEPUNTSSLUITING INCLUSIEF MONTAGE NU SLECHTS €374,-

De veiligheidsspecialisten van DriepuntssluitingExpert.nl plaatsen in uw deuren een stevige driepuntssluiting, een veiligheidscilinder met boorbeveiliging en een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging van topkwaliteit.

Het is bewezen dat inbrekers huizen met deze inbraakbeveiliging graag voorbij lopen. Bang zijn voor een inbraak behoort zo dus tot het verleden.

By | 2017-12-05T15:34:27+00:00 november 23rd, 2017|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Driepuntssluiting met kerntrekbeveiliging